Sociedad
Visita de la presidenta Cladera al Banc d’Aliments de Mallorca

Visita de la presidenta Cladera al Banc d’Aliments de Mallorca

Actualizado el 16/02/2021 13:34                Compartir

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb el president de l’Institut Mallorquí d'Afers Socials, Javier de Juan i la vicepresidenta de l’IMAS, Magdalena Gelabert, s’ha reunit avui amb els responsables de la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca. Una trobada que ha servit, a més de per visitar el magatzem i als voluntaris que s’encarreguen de la distribució dels aliments, per establir fórmules de col·laboració amb el Consell perquè puguin fer front a l’augment de la demanda derivada de la pandèmia.

«Tenim clar que com a institució hem de donar resposta a les necessitats socials de les famílies de Mallorca mitjançant els nostres serveis però també ho hem de fer donant suport a entitats socials com el Banc d’Aliments, que distribueix productes per cobrir les necessitats bàsiques i que han hagut de fer front com han pogut a un increment molt notable de la demanda i una caiguda de les aportacions», ha apuntat la presidenta Cladera. Tant la presidenta com De Juan i Gelabert han expressat als responsables i voluntaris de la Fundació Banc d’Aliments el seu agraïment per la tasca que duen a terme i l’esforç que ha suposat atendre les demandes de les famílies en els darrers mesos, en què les donacions i aportacions solidàries d’aliments han caigut per mor de la pandèmia.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca