Part Forana

El mural participatiu “Felanitx Som-riu” s’inaugurarà diumenge 17 de març

El mural participatiu “Felanitx Som-riu” s’inaugurarà diumenge 17 de març

Actualizado el 12/03/2019 16:04                Compartir

Al llarg de les darreres setmanes, l’artista urbà Sath ha pintat el retrat d’en Youssef El Hamdachi, veí de Felanitx i alumne del Centre d’Educació Especial Joan Mesquida. Més de 200 alumnes dels centres educatius CP S’Algar, CEIP Migjorn, CP Reina Sofia, CP Joan Capó, Col·legi Sant Alfons - Es Lledoner i l’IES Felanitx han col·laborat en la creació d’aquest mural, juntament amb l’alumnat de l’escola Joan Mesquida de Manacor.

El projecte “Som-riu” pretén fomentar la participació de tot l’alumnat dins la comunitat, donar visibilitat a les diferents capacitats de les persones i oferir una oportunitat a docents i alumnes d’entendre la discapacitat com a una oportunitat d’aprenentatge.

El mural s’inaugurarà el diumenge 17 de març amb un acte que inclourà un passa carrers amb la música del grup “Els que ningú vol” i els parlaments de les autoritats de l’Ajuntament de Felanitx i representants d’Aproscom Fundació. El passa carrers sortirà a les 17h de la plaça Espanya, arribant al Poliesportiu Guillem Timoner a les 17h30.

La creació del mural Som-riu a Felanitx suposa la continuació del projecte a la comarca del Llevant, després de la celebració d’edicions anteriors a Son Servera, Cala Rajada, Manacor i Artà.

El Centre d’Educació Especial Joan Mesquida és un centre concertat amb la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern Balear i que aposta decididament per un model d’escola inclusiva.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca