Economía

Convocatòria per seleccionar el director gerent de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears

Actualizado el 16/01/2019 12:30                Compartir

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha obert el termini per a participar en la convocatòria pública per a la selecció del director gerent de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB).

L'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears és una entitat pública creada pel Govern de les Illes Balears amb la finalitat d'impulsar el desenvolupament de les indústries i empreses culturals i creatives en el marc de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per millorar les condicions laborals dels treballadors del sector. En el Consell rector, l’òrgan general de participació i assessorament de l’ICIB, hi haurà un representant dels empresaris culturals i un dels treballadors.

La convocatòria i les bases per seleccionar la persona que ha d'ocupar el càrrec de director gerent de l'Institut es varen publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 6, del 12 de gener de 2019. El termini de presentació de sol·licituds per participar en la convocatòria és de 30 dies naturals a partir de l'endemà d'haver-se publicat; això és, fins a l'11 de febrer de 2019, inclòs.

Les sol·licituds, degudament emplenades, juntament amb la resta de la documentació es poden presentar al registre general de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears (carrer de l'Uruguai, s/n, Palma Arena, 07010 Palma) o en la forma establerta en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca