Part Forana
L'Ajuntament de Manacor posa en marxa el Servei municipal de Grua

L'Ajuntament de Manacor posa en marxa el Servei municipal de Grua

Actualizado el 24/04/2024 14:39                Compartir

El nou servei municipal ja ha començat a funcionar i permetrà una atenció més àgil a la ciutadania

L'Ajuntament de Manacor ha posat en marxa el nou Servei municipal de Grua. Aquest dilluns ha pres possessió el primer conductor d'aquest servei, que ja ha començat a fer les primeres tasques, i un segon conductor s'incorporarà el proper dia 6 de maig.

El batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat de Policia Local, Mateu Marcé; acompanyats de la Unitat de Trànsit de la Policia Local, comandada pel sotsinspector, Pere Taberner; a més del nou conductor.

La Grua municipal operarà en horari de 7 h del matí a 21 h del vespre, de dilluns a divendres i es continuarà comptant amb servei extern per a cobrir serveis extraordinaris. Els ciutadans poden sol·licitar el servei telefonant a la Policia Local, al 971550063. L'Ajuntament de Manacor preveu incrementar progressivament aquest servei, fins a un màxim de 4 conductors.

Entre les tasques que durà a terme aquest nou servei municipal hi ha la reordenació del Dipòsit Municipal de Vehicles, suport a tasques de senyalització viària i tasques de retirada de vehicles.

Mateu Marcé ha apuntat que el nou Servei Municipal de Grua suposarà reduir el temps d'espera dels ciutadans, a més d'una major agilitat per a poder dur a terme determinades tasques, com ara la retirada de vehicles abandonats de la via pública que compten amb expedient d'abandonament obert.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha remarcat el compromís de l'equip de govern per posar en marxa aquest nou servei, que permetrà proporcionar un millor servei a la ciutadania.

Actualment hi ha 65 cotxes i 14 motos i ciclomotors dins el dipòsit municipal pendents de retirar, 16 vehicles a via pública a Manacor i Son Macià amb expedient d'abandonament, o 8 vehicles a via pública a la zona costanera amb expedient d'abandonament.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca