Política
MÉS per Alaró presenta a Aina Sastre com a candidata a la batlia del municipi

MÉS per Alaró presenta a Aina Sastre com a candidata a la batlia del municipi

Actualizado el 22/11/2022 13:44                Compartir

Aina Sastre serà la candidata de MÉS per Alaró a la batlia del municipi a les pròximes eleccions municipals de maig de 2023. El Casal de Son Tugores ha acollit l’acte de presentació, el qual ha comptat amb més d’un centenar de persones entre els quals hi havia el coordinador de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, i la consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, que han mostrat el seu suport a Sastre.

Durant la seva intervenció, Sastre ha apuntat que «hem de ser propers, d'estar al costat de la gent i governar per a tothom». A més, la candidata ha destacat l'ecologisme, el feminisme, la mobilitat sostenible i la planificació pel benestar dels alaroners i alaroneres com a punts centrals del seu discurs i de les polítiques que impulsarà al capdavant de l’Ajuntament d’Alaró a partir de maig de 2023. Sastre també ha manifestat el seu amor a la llengua i cultura pròpies, recordant que participa activament de tantes entitats del municipi per aportar el seu granet d'arena.

Lluís Apesteguia ha mostrat el seu suport a la candidata de MÉS per Alaró afirmant que “a MÉS per Mallorca som gent normal que feim feina per la gent normal, i n’Aina Sastre n’és un exemple del que som”.

Per la seva part, Fina Santiago ha recordat la feina del govern d’esquerres i la importància de consolidar les polítiques i estructures iniciades, al mateix temps que ha defensat l’escut social per tal de garantir la redistribució de la riquesa i ajudar les famílies que ho necessitin.

L’acte ha comptat també amb la presència de la candidata i regidora de MÉS per Palma, Neus Truyol, del diputat Joan Collet, de la secretària de Territorial de MÉS per Mallorca, Maria Ramon, i de Mateu Xurí, qui ha dirigit l'acte amb la seva glosa reivindicativa.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca