movi
Part Forana
Nou vehicle per a la Policia Local de Santanyí

Nou vehicle per a la Policia Local de Santanyí

Actualizado el 12/08/2020 11:53                Compartir

La Policia Local de Santanyí disposa des de fa uns dies d’un nou cotxe per desenvolupar la seva feina al municipi. Es tracta d’un Dacia Duster multifuncional que ha suposat una despesa de 23.000 euros que s’han pogut finançar gràcies al Pla d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta d’incorporar un nou vehicle a la flota de la policia del municipi: “per donar un millor servei a la ciutadania necessitàvem sumar a la Policia Local d’una incorporació com aquesta al par. Tenim un municipi molt extens amb 13 nuclis de població i 30 quilòmetres de costa, i això requereix unes forces de seguretat ben equipades. Desitjam que això ens permeti oferir un servei encara millor i més eficient”.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca