Part Forana

Santanyí reparteix senalles per dinamitzar el comerç local i col·laboraren la protecció del medi ambient

Actualizado el 07/12/2018 13:55                Compartir

Seguint amb la seva estratègia de dinamitzar el comerç local, l’Ajuntament de Santanyí ha posat en marxa una iniciativa per animar a veïnats i visitants a fer les compres de Nadal a les botigues i establiments del municipi. Així, des de la Regidoria de Comerç, s’ha iniciat una campanya sota el lema “aquest Nadal et mereixes un regal”, i l’Ajuntament regalarà senalles a qui faci una petita despesa als establiments locals.

La manera d’aconseguir és molt senzilla: s’ha d'omplir amb sis segells una cartilla que repartiran els mateixos comerços. Per cada 10 € gastats al petit comerç del municipi s’obtindrà un segell, i una vegada completada la cartilla, es pot canviar per una senalla. Els sis segells han de ser de diferents botigues, i hi ha temps des del 15 de desembre fins al 15 de gener de 2019.

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de Santanyí, Anotni Matas, ha assegurat que “a més de l’objectiu de dinamitzar el comerç local, des del consistori volem aportar la nostra ajuda en la reducció de bosses de paper i plàstic. Per les festes utilitzem molts de materials poc ecològics per embolicar regals o per anar comprar menjar, i des de les institucions públiques hem de fer el possible per conscienciar als veïnats perquè n’utilitzin menys. Les senalles se sumen a altres campanyes que ja hem fet amb bosses fetes de material reciclat i es combinen amb les campanyes de divulgació impulsades per la regidoria de Medi Ambient”.

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca