Actualizado el 03/02/2020 13:51 Compartir
La consellera De la Concha ha assistit a la inauguració d’aquesta fira, dirigida a professionals del sector de l’hoteleria, la restauració i el servei de menjars, juntament amb la directora general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària, Paula Valero. Per primera vegada, la conselleria participa en aquesta fira amb un estand propi, on hi estan representats els diferents consells reguladors per tal que puguin exposar material informatiu dels seus productes a manera de fullets, dossiers, targetes de visita, etc. Hi participen les IGP Ensaimada de Mallorca, IGP Sobrassada de Mallorca, IGP Ametla de Mallorca, la DO Oli de Mallorca, la DO Oliva de Mallorca, la DO Formatge Mahón-Menorca, la DO Binissalem, la DO Pla i Llevant, Vi de la Terra Mallorca així com també tomàtiga de ramallet i pebre de tap de cortí. ‘’És un aparador formidable del producte local’’, ha explicat la consellera. De la Concha ha afegit, a més, que és ‘’un reclam de la societat, de les famílies i les escoles, poder tenir una alimentació sana i de proximitat, i evitar així la petjada ecològica’’.
Per promocionar el producte local, la conselleria ha organitzat per al pròxim 5 de febrer, de 12.15 h a 13 h, una xerrada a càrrec de la cuinera mallorquina Maria Solivellas. «Cuinant el territori» reflexionarà al voltant de la importància de cuinar amb productes de proximitat des de diversos punts de vista, tant des de la sostenibilitat com des del punt de vista nutricional.
La conselleria ofereix també un espai reservat amb la finalitat que els consells reguladors puguin dur a terme reunions amb els clients. Es podran celebrar reunions els tres dies d’11 h a 14 h i de 16 h a 18 h.
Copyright © noticiasmallorca.es es una marca registrada. Todos los derechos reservados.