Sociedad
El Consell ret homenatge a 122 funcionaris que formen part de la plantilla des de fa 25 anys i també als que es jubilen ara

El Consell ret homenatge a 122 funcionaris que formen part de la plantilla des de fa 25 anys i també als que es jubilen ara

Actualizado el 16/12/2022 18:08                Compartir

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada de tot el consell executiu i els portaveus de tots els grups de consellers i conselleres, ha agraït l’esforç i dedicació a 122 funcionaris. Aquest divendres s’ha duit a terme a la sala de plens del Consell l’acte d’homenatge que han rebut els treballadors i treballadores que formen part de la plantilla de la institució des de fa 25 anys i també als que es jubilen ara. Actualment hi ha 52 treballadors i treballadores que fa un quart de segle que fan feina a la institució insular, -39 del Consell de Mallorca i 13 de l'IMAS-. I 70 persones que es jubilen enguany: -31 del Consell i 39 de l'IMAS.

Cladera ha donat les gràcies al treballadors “pel compromís que sempre heu mostrat amb el Consell i, especialment, amb la ciutadania, sobretot en temps difícils que ens ha tocat viure els darrers anys. Pandèmia i guerra a Ucraïna ens han posat a prova a tots”. La presidenta ha remarcat que malgrat les dificultats, han demostrat amb la seva feina, la seva vocació de servei públic.

“Gràcies a vosaltres hem pogut donar resposta a famílies, treballadors i empreses quan més ho han necessitat. I si alguna cosa positiva hem de treure d’aquests temps difícils és la importància dels serveis públics i de que estiguin ben dotats. Necessitam institucions fortes capaces de mobilitzar recursos i posar-los a disposició de la ciutadania”, ha dit Cladera.
​​​​​​​
La presidenta Cladera ha desitjat un bon nadal a tots els funcionaris i ha llançat un missatge d’esperança per “començar el 2023 en pau, amb la fi de la guerra a Ucraïna”.

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca