Menorca

La Fira Arrels arriba als restaurants de Menorca amb les jornades gastronòmiques Arrels

La Fira Arrels arriba als restaurants de Menorca amb les jornades gastronòmiques Arrels

Actualizado el 22/04/2022 19:11                Compartir

Durant quatre dies, restaurants de diferents municipis oferiran un menú especial Arrels, elaborat amb productes menorquins i de temporada, productes que al mateix temps seran protagonistes de la Fira Arrels que impulsa el Consell Insular de Menorca i que tindrà lloc el pròxim cap de setmana 30 d’abril i 1 de maig.

D’aquesta manera, Arrels amplia el seu radi d’acció i porta la seva essència als restaurants de l’illa per continuar reivindicant i donant a conèixer la qualitat i la diversitat del producte de Menorca, així com l’excel·lència de la cuina menorquina en l’any en què Menorca ha estat declarada Regió Europea de la Gastronomia.

Restaurants participants:

Maó: RTE. ARJAU
Sant Lluís: PAN Y VINO - RTE. LA VENTA - CLEMENTINA
Alaior: ES FESTUC
Es Mercadal: MESON CAN JAUME - ES MOLI DES RACÓ
Ciutadella: CAFÉ BALEAR - ES TAST DE NA SILVIA - MORVEDRA NOU – RELS RESTAURANT

Els menús que oferirà cada restaurant es podran consultar a la pàgina web de cada restaurant o al mateix establiment.

Arrels, la cita gastronòmica de l’any

La Fira Arrels tindrà lloc el pròxim cap de setmana 30 d’abril i 1 de maig al recinte firal de Maó. Hi podrem torbar una àmplia selecció de productes locals amb més de 45 expositors, així com un programa d’activitats que inclou degustacions guiades, xerrades i cuina en directe de la mà de prestigiosos cuiners i cuineres i també activitats gastronòmiques per als més petits.
movi

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca