Menorca

Menorca posa en marxa el servei de Bus Nit

Actualizado el 02/10/2021 14:49                Compartir

El progressiu aixecament de les restriccions, per mor de la Covid, han arribat per fi a l’oci nocturn. D’aquesta manera, des del passat dimarts dia 28 ja està permesa l’obertura de locals destinats a l’oci nocturn amb un horari de tancament màxim a les 04:00 hores.
Aquest fet ha permès al Departament de Mobilitat posar novament en marxa el servei de bus nocturn Bus Nit. Aquest s’havia vist interromput des del passat mes de març del 2020, atès el confinament server i les restriccions imposades en matèria sanitària.
Així, el proper dissabte dia 2 d’octubre es posarà novament en funcionament aquesta línia destinada a atendre, de forma segura, els desplaçaments nocturns durant els dissabtes. El recorregut i les tarifes seran els habituals, l’única novetat serà l’adaptació pel que fa a l’horari. El servei disposarà de 4 expedicions (anada i tornada) amb el següent horari de sortida: 22:30; 00:30; 02:30 i 04:30. D’aquesta manera els horaris s’adapten al nou horari de tancament dels locals.

Des del Departament de Mobilitat es recomana visitar la pàgina de referència: Mou-t Menorca per a consultar parades, tarifes i horaris.

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca