Menorca
La rehabilitació de l’antiga Farmàcia Llabrés de Ciutadella entra a la seva fase final

La rehabilitació de l’antiga Farmàcia Llabrés de Ciutadella entra a la seva fase final

Actualizado el 30/01/2020 10:15                Compartir

La rehabilitació de l’antiga Farmàcia Llabrés es troba ja en la seva fase final. Així ho ha pogut constatar avui la Presidenta del Consell Insular i de la Fundació de Discapacitats, Susana Mora, acompanyada per la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, i la consellera de Benestar Social del Consell Insular, Bàrbara Torrent, durant la seva visita a l’emblemàtic edifici de Ciutadella.

La rehabilitació de l’immoble, que està declarat com a Bé d’Interès Cultural i Bé Catalogat, s’ha portat a terme per la Fundació Hesperia entre els anys 2016 i 2019, i durant els últims mesos s’ha anat incorporant el mobiliari interior. Aquesta última fase executada ha estat finançada pel Consell Insular a través de la Fundació de Discapacitats amb una aportació de 80.000€ i per Hesperia amb una aportació de 30.000€.

Està previst que durant el mes de febrer la Junta de la Fundació de Discapacitats, òrgan titular d’aquest projecte, decideixi el pla d’usos que ha de regir la Farmàcia Llabrés. Una vegada decidit i aprovat el pla d’usos podrà seguir endavant amb l’última fase del projecte.

La Presidenta del Consell Insular i de la Fundació de Discapacitats, Susana Mora, ha celebrat que el projecte es trobi en la seva fase final, ja que ens permet recuperar part del patrimoni cultural i històric del poble de Ciutadella, però també del patrimoni artístic, ja que es tracta d’un dels pocs edificis modernistes de la nostra illa.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca