Eventos

Presentació de la 40 edició de la Pujada a Lluc de la Part Forana

Presentació de la 40 edició de la Pujada a Lluc de la Part Forana

Actualizado el 02/09/2019 18:28                Compartir

La presidenta del Consell Catalina Cladera ha participat avui a la presentació de la 40 edició de la Pujada a Lluc des de la part forana, un esdeveniment organitzat per l'Associació d'Antics Blauets de Lluc i que té el suport econòmic del Consell, que hi fa una aportació de 65.000 euros i de BMN Sa Nostra, a on s'ha fet l'acte de presentació de l'edició d'enguany.

"El Consell està encantat de participar en aquest símbol de mallorquinitat, que ens uneix com a poble i que no s'ha de perdre. Per això celebram també aquests 40 anys de pujada, com una mostra que és un esdeveniment ja consolidat", ha expressat la presidenta Cladera.

La XL pujada a Lluc de la Part Forana se celebrarà la nit del 7 al 8 de setembre, amb sortida oficial d'Inca però amb altres 42 punts de sortida des de diferents indrets de Mallorca i reuneix més de 8.000 peregrins de tota l'illa.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca