esco
Cultura

La vuitena edició d’Art Nit tornarà a omplir  Campos amb l’art més transgressor i  contemporani

La vuitena edició d’Art Nit tornarà a omplir  Campos amb l’art més transgressor i  contemporani

Actualizado el 30/07/2019 07:30                Compartir

La vuitena edició AN és més selectiva i més transgressora que mai. Aquesta vegada l’organització ha fet una selecció encara més rigorosa que en altres edicions i de les més de 120 propostes que s’han presentat només se n’han seleccionat 50. D’aquestes un 50 per cent són d’artistes d’arreu de les Illes Balears mentre que la resta són artistes nacionals i internacionals.
El Festival d’Art Contemporani que es celebrarà a Campos el proper divendres 2 d’agost tornarà a omplir 25 espais públics i privats del poble. Entre ells hi ha cases i petits palaus privats deshabitats, soterranis, bodegues o edificis en desús com l’antic cinema de Sa Recreativa, la Vicaria o algunes dependències del Convent dels Mínims. Carrers, carrerons, places, torres i locals públics com el Casal de Can Pere Ignasi o l’Auditorium es convertiran en sales on trobar-hi l’art més transgressor i contemporani que es fa ara mateix arreu del món.

Com cada edició les propostes site specific, que cerquen l’impacte visuals amb el públic i el diàleg de les instal·lacions amb la seva realitat contemporània i urbana, tornaran a tenir molt de protagonisme. Cal remarcar que AN19 s’acull a les bones pràctiques de les Associacions d’Artistes Visuals. Escenaris AN A més de les propostes que es poden veure als 25 espais exteriors i urbans, AN comptarà amb una programació de videoart, artsonor, performance i dansa que acabarà amb l’AN Party. Vuit d’anys d’AN En les set edicions anteriors d’AN s’hi han pogut veure les propostes de més de 600 artistes.
AN Campos va néixer al 2012 amb l’objectiu de crear una plataforma d’observació i promoció artística i una de les seves premisses és donar llibertat als artistes perquè desenvolupin la seva proposta. Es tracta d’un festival que a més posa en contacte a artistes d’arreu del món que durant una setmana conviuen a uns mateixos espais i tenen l’oportunitat de crear vincles i idear projectes comuns. La majoria s’allotja al Centre d’aprenentatge d’Es Palmer, just enmig del Salobrar i del Parc Natural des Trenc.

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca