Actualidad
Torna el Concurs del millor pa moreno de Mallorca

Torna el Concurs del millor pa moreno de Mallorca

Actualizado el 04/05/2022 10:38                Compartir

Després de dos anys i de l’èxit de les edicions anteriors, dissabte dia 7 de maig els forns de l’illa tornen a dur els seus pans a Campos per participar en una nova edició de Cercam un bon pa moreno que organitza PAPAPA de l’Ajuntament de Campos amb el suport de l’Associació de Forners i Pastissers de Mallorca i Pa d’aquí.

El jurat està format pels professionals:
- Antoni Contreras; expert gastronòmic
- Salvador Maura; professor de forneria de l’IES Josep Sureda i Blanes
- Joan Segura; forner jubilat i referent pels forners
- Pere Munar; tècnic en panificació i farines

El jurat haurà de puntuar cada un dels pans seguint les fulles de tast que se’ls proporcionarà i guanyarà el pa que tingui una millor puntuació.
Els pans seran presentats al jurat de forma anònima de manera que només la organització podrà identificar numèricament a quin establiment pertany cada pa.

Criteris de valoració
El jurat disposarà d’un full de valoració dels pans i la organització s’encarregarà de recollir-los, calcular puntuacions i confirmar quins són els cinc pans que tenen major puntuació i per tant estan seleccionats per a la final.
El dia de la fira PAPAPA el jurat tornarà a valorar la qualitat dels cinc pans finalistes per confirmar quin consideren que és el millor pa. Guanyarà el pa que obtingui la millor puntuació.

Premi
Distinció gràfica visible al forn + 500 kg de farina per gentilesa de Harinas de Mallorca.
-----------------------------
La final del concurs estarà enmarcada dins el PAPAPA22.
On els visitants podran degustar propostes de pans especials amb companatges realitzades pels forns campaners i propostes sense gluten, amenitzat per música en viu, djs amb vinils, bodegues de Campos, els vermuts de José Cortés, cocteler del bar Es Vicari (Sa Creu Nova Petit Palais Art & Spa) i guanyador del LXVII
Campionat de Cocteleria de Balears. A més els forners de Campos treballaran tot el matí en un obrador en viu.
També el pastisser Maties Miralles oferirà un showcooking sota el títol “Tolón, un dolç amb llet” (12h). Una altra cita pastissera serà amb la família Pomar que celebrarà el seu 120è aniversari amb una mostra dels seus pastissos més famosos (13h).

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca