Part Forana

El municipi de Santanyí suspèn els foguerons i les beneïdes de Sant Antoni

Actualizado el 14/01/2022 18:42                Compartir

En els últims dies, l’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí, ha mantingut diverses converses amb els diferents col·lectius implicats en l’organització de les celebracions de Sant Antoni al municipi.
I la conclusió ha estat acordar, juntament amb la Unitat Pastoral de Santanyí, donades les circumstàncies, suspendre tots els actes de Sant Antoni del terme. Per tant, enguany, no hi haurà ni foguerons ni beneïdes al terme, perquè davant la situació epidemiològica que estam vivint, no es poden garantir les mesures sanitàries adequades per garantir la seguretat de tothom.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha assegurat que “és una decisió que s’havia de prendre i malauradament, un any més, no podrem celebrar Sant Antoni com toca.
Als diferents nuclis del terme hi havia, sobretot, tradició de fer foguerons i compartir moments amb els amics, els veïnats i la família, però pensam que anul·lar és la millor opció. Al nostre municipi, són especialment sentides les beneïdes, que comptaven amb una gran participació, però enguany la prioritat és la seguretat, i demanarem a Sant Antoni que mos dugui molta salut”.
movi

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca