Part Forana

El Dijous Bo entra al Consell per convidar tots els mallorquins a la fira

Actualizado el 11/11/2021 09:04                Compartir

Catalina Cladera ha rebut la comitiva del Dijous Bo, una representació institucional i de la societat inquera que ha convidat al Consell de Mallorca a participar a una de les fires més importants de l’illa. “És un honor rebre la convidada a participar en aquesta fira tan especial i faig extensiva aquesta convidada a tots els mallorquins i mallorquines”.

Es tracta d’una convidada oficial que s’ha recuperat fa uns anys i durant la qual el batle d’Inca, Virgilio Moreno, a més de convidar la presidenta i la corporació insular al Dijous Bo, ha presentat el cartell d’enguany i una cistella amb productes locals. La comitiva desplaçada a la seu del Consell de Mallorca l’integren, a més del batle, el pregoner del Dijous Bo d’enguany, Tomeu Martorell, el cronista oficial de la vida, Gabriel Pieras, representants d’associacions diverses i membres de la corporació local.

movi

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca