Palma
EMAYA i l'Ajuntament reten homenatge als 123 treballadors i treballadores que els anys 2020 i 2021 han complit 25 anys a l'empresa o s'han jubilat

EMAYA i l'Ajuntament reten homenatge als 123 treballadors i treballadores que els anys 2020 i 2021 han complit 25 anys a l'empresa o s'han jubilat

Actualizado el 13/11/2021 19:20                Compartir

Ahir matí va tenir lloc l'acte d'homenatge als treballadors i treballadores jubilats o que compleixen 25 anys a EMAYA, amb la presència del batle de Palma, José Hila, el president de l'empresa pública, Ramon Perpinyà, i membres de la direcció de la companyia. Després de no poder celebrar aquest acte el 2020 per la pandèmia, avui s'ha convocat el personal d'EMAYA que durant els anys 2020 i 2021 s'ha jubilat, ha causat baixa per invalidesa o ha complit 25 anys en actiu.

Es tracta de 123 persones, 50 de l'àrea del Cicle de l'Aigua i 73 de Qualitat Urbana, de les quals 65 s'han jubilat o han causat baixa i 58 han complit 25 anys a l'empresa. Donades les circumstàncies, l'acte d'enguany ha esdevingut també un reconeixement a la tasca essencial realitzada durant la pandèmia per part del personal de l'empresa pública, dedicada a la neteja de la ciutat, la recollida dels residus, l'abastiment d'aigua i el sanejament, serveis essencials per a la ciutadania, que varen ser crítics especialment durant els mesos més durs de confinament i d'expansió de la pandèmia.

En aquest sentit, José Hila ha dedicat unes paraules d'agraïment i reconeixement. "Vull expressar-vos les més sinceres paraules d'agraïment per la vostra tasca. També vull fer un reconeixement públic als serveis prestats, tota una trajectòria professional treballant en benefici de la ciutadania de Palma. I, a aquells i aquelles que feis 25 anys a l'empresa, vull encoratjar-vos a seguir fent feina per a millorar el dia a dia de Palma i perquè Palma funcioni", en paraules d'Hila. Hila ha tingut unes paraules per a "agrair la feina feta durant la pandèmia i posar en valor la tasca de tot el personal d'EMAYA que va sortir cada dia, i cada nit, a prestar servei, perquè feia falta".

Així mateix, Ramon Perpinyà ha intervingut per a agrair la dedicació d'aquestes persones durant tants d'anys a l'empresa pública al servei de la ciutat, en especial durant els dos darrers anys en circumstàncies difícils. Durant l'acte s'ha fet entrega d'una placa commemorativa a cada una de les persones com a reconeixement a la seva dedicació al llarg d'aquests anys al servei públic de la ciutat i de la ciutadania.

movi

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca