Palma
Policía de Palma levanta más de 560 actas en la última semana

Policía de Palma levanta más de 560 actas en la última semana

Actualizado el 05/04/2020 07:01                Compartir

La Policia Local de Palma va controlar la setmana del 23 de març al 29 de març 5.047 vehicles, va identificar a 4.166 vianants, va realitzar 212 controls, va detenir tres persones i va aixecar un total de 564 actes administratives. Les actuacions s'emmarcaren dins la declaració de l'Estat d'alarma amb motiu de la situació d'emergència sanitària ocasionada pel COVID-19.

El dia en què més actes es van aixecar va ser el divendres 27 de març. No obstant això, els dies en què es van realitzar més controls d'automòbils van ser el dimarts 24 (1.096) i el dimecres 25 (1.168). Pel que fa als vianants, els dies en què més es van identificar van ser el mateix dimarts (949) i el divendres (819).

De les tres detencions realitzades, una va ser dimarts, una altra el divendres i una altra el diumenge. Tots els detinguts van ser arrestats per desobediència a l'autoritat derivada de l'incompliment de l'Estat d'alarma. Durant el cap de setmana, el dissabte es van aixecar 71 actes i el diumenge, 95. El dissabte es va identificar a 235 vianants i es van controlar a 821 cotxes; el diumenge es va identificar a 339 vianants i es van controlar 821 vehicles.

De l'avanç de les dades d'aquesta setmana, es pot destacar que fins al dimecres s'han detingut tres persones, una cada dia, s'han realitzat 189 controls, s'han identificat a 2.265 vianants, s'han controlat 3.637 vehicles i s'han aixecat un total de 396 actes.

Aquest dijous, així mateix, s'ha començat a controlar dins d'establiments comercials com supermercats i a denunciar gent que acudia a comprar en parelles. En concret, es va denunciar a dues parelles, en dos comerços diferents, una General Riera i una altra a s'Escorxador. El mateix dijous es va detenir per novena vegada a un home per un delicte de desobediència greu.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca