Actualizado el 24/01/2023 14:25 Compartir
Dilluns 23 gener
11:00 Tast de sobrassada de Mallorca de porc negre
12.00 David Méndez (DO Oli): Cocarroi amb escuma de la seva massa oli de Mallorca - Vin negre: SUPERNINS – Bodega: Son Vich de Superna – IGP Vi de la Terra Mallorca
13.00 Rodrigo Vallejo: Musclo tigre de plancton i verdures marines, amb escorces suflades d'ametlla de Mallorca – Vi blanc: Moll 100 % DO Binissalem
14.00 Enrique Erazo: Cannoli crocanti de garrova farcit de porc negre de Mallorca, coliflor fumada i dàtils – Vi blanc: Premsal Blanc – Bodega: Karretania – IGP Vi de la Terra Mallorca
15.00 Miquel Serra: «Descobrint la garrova», fulles d’isomalt, bombó de garrov de Mallorca, crumble d'ametlla de Mallorca i Flor de Sal de pètals de rosa amb pebre Shechuan.
Vi negre: Blai i bonet – Bodega: Vinyes Son Alegre – IGP Vi de la Terra Mallorca
16.15 Tast de vins de Mallorca. Zones vitívinícoles i varietats locals:
Vi de la Terra Mallorca: IGP Vi de la Terra Mallorca: vi blanc Margalida Llompart Blanco 2020 de Macià Batle
DO Binissalem: vi negre – 100 % Mantonegro
Dimarts 24 gener
10.30 Berenars amb pa de xeixa, Oli de Mallorca, tomàtiga de Ramallet i oliva de Mallorca
12.00 José Cortés: Coca de blat de xeixa, verdures a la mallorquina, bacallà confitat amb oli de Mallorca, sobrassada de Mallorca i mel, neu d’ametlla de Mallorca i Flor de Sal d’olives negres.
Vi negre: Terrum – Bodega: Can Axartell – IGP Vi de la Terra Mallorca
13.00 Juan Pinel: Balotine de porc negre, escuma de sobrassada de Mallorca, pa de sopes amb tap de cortí i moniato.
Vi negre: Mantonegro 100 % - DO Binissalem
14.00 Rodrigo Vallejo: Canelé de porc negre de Mallorca amb BBQ de ginebre i ginebra de tap de cortí de Mallorca.
Vi negre: Mantonegro 100 % - DO Binissalem
15.00 Marga Brunet: Peix de llotja curat i fumat, amb escabetx de taronges de Mallorca, pols d'oliva negra, escarola i Flor de Sal fumada.
Vi blanc: 3030 – Bodega: Bodegas Ángel – IGP Vi de la Terra Mallorca
Dimecres 25 gener
10.30 Berenars amb ensaïmada de Mallorca.
12.00 Miquel Serra: Fideus bruts, amb sobrassada de porc negre de Mallorca, verdures de temporada, tomàtiga de ramellet de Mallorca i oli de Mallorca.
Vi negre: Mantonegro 100% - DO Binissalem.
13:00 Marga Brunet: Llom amb col, galta de porc, sobrassada de Mallorca, orelluts i demi-glacé
Vi negre: Mantonegro 100 % - DO Binissalem
14.00 Enrique Erazo: Bullit de peix, cruixent d'arròs a banda, llampuga marinada, gamba de Mallorca i allioli torrat.
Vi negre: Som Negre- bodega: Vins Galmés i Ribot – IGP Vi de la Terra Mallorca
Copyright © noticiasmallorca.es es una marca registrada. Todos los derechos reservados.