Internacional
Illes Balears participa a la Cimera de les Nacions Unides sobre el Clima (COP 24) a Katowice

Illes Balears participa a la Cimera de les Nacions Unides sobre el Clima (COP 24) a Katowice

Actualizado el 12/12/2018 17:41                Compartir

El Govern de les Illes Balears participa demà dijous a la Conferència de les Parts de la Convenció sobre el Canvi Climàtic (COP 24) que té lloc a Katowice (Polònia). El director general d’Energia i Canvi Climàtic, Ferran Rosa, exposarà l’exemple balear en la lluita contra el canvi climàtic i la transició energètica. Ho farà en el marc de la conferència “Accelerant la transició global del carbó”, i en virtut de la condició del Govern de les Illes Balears com a membre de l’Aliança per a la Transició més enllà del carbó (Powering Past Coal Alliance).

Des de setembre de 2018, les Illes Balears formen part de la Powering Past Coal Alliance. Amb aquesta adhesió, Balears ha materialitzat el seu compromís amb la sostenibilitat, i el seu ferm propòsit de ser un territori pioner en actuacions que permetin un major respecte cap al medi ambient. De fet, Balears és l’únic territori espanyol que forma part d’aquesta aliança, que integren 28 governs nacionals, 19 governs regionals i 28 empreses i organitzacions.

Mitjançant la seva integració a la Powering Coal Alliance, Balears reafirma la seva aposta per un model energètic sostenible, net i just socialment.

El director general d’Energia i Canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears intervendrà en el mateix acte que ministra d’Economia del Regne Unit, Claire Perry, la ministra de Medi Ambient y Canvi Climàtic de Canadà, Catherine McKenna, el ministre de Medi Ambient y Desenvolupament Sostenible de Senegal, Mame Thierno Dieng, el ministre de Medi Ambient de Finlàndia, Kimmo Tiilikaninen, el ministre d’Energia i Clima de Dinamarca, Lars Lilleholt, y el ministre de Medi Ambient y Energia de Costa Rica, Carlos Manuel Rodríguez.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca