Eventos
El Consell de Mallorca informa de los cortes de carreteras por la Marcha des Güell a Lluc a Peu

El Consell de Mallorca informa de los cortes de carreteras por la Marcha des Güell a Lluc a Peu

Actualizado el 05/08/2022 13:44                Compartir

El Consell de Mallorca ha informat de les restriccions que hi haurà a carrers i carreteres de Mallorca aquest dissabte, 6 d’agost, amb motiu de la Marxa des Güell a Lluc a Peu. Entre d’altres punts, els talls afectaran la carretera d’Inca i l’Ma-13 (autopista de Palma).

Els talls començaran a partir de les 12 de la nit del 6 d’agost a la sortida del carrer d’Aragó (Ma-20) i continuaran per l’Ma-13, Ma-2111, Ma-2112 i Ma-2113. En la taula següent, es recullen els diferents talls a les carreteres que són competència del Consell de Mallorca:


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca