Deportes
Kiwi Duran i Guillem Andreu, guanyadors del 90è Gran Premi Nacional de Trot

Kiwi Duran i Guillem Andreu, guanyadors del 90è Gran Premi Nacional de Trot

Actualizado el 22/05/2023 14:48                Compartir

L’Hipòdrom Son Pardo ha acollit avui la 90a edició del Gran Premi Nacional de Trot 2023. El tàndem Kiwi Duran i Guillem Andreu ha aconseguit recórrer els 2.150 metres en 1’14”10, fregant el rècord de l’any passat i convertint-se així en els flamants guanyadors. El tàndem campió ha marcat el ritme de la cursa des del seu inici i ha dominat fins la seva arribada a meta.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, juntament amb el conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socias, i el president de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata, han entregat el trofeu, obra de l’escultor Miguel Sarasate, al menador Guillem Andreu i a Pedro i Nofre Puigserver, propietari i entrenador de Kiwi Duran.

Ha estat una carrera vibrant, amb les graderies plenes i amb una afició entregada. Els 16 poltres participants han demostrat que les generacions van millorant any rere any, amb una recta final d’infart. La segona posició ha estat per Kara Pou Rafal i V. Ginard. Mentre que el tercer lloc l’han aconseguit Kor de Ses Comes i G. Pou.

El Gran Premi Sencers i Egües, un altre dels premis més esperats de la jornada, ha comptat amb 9 participants, que han hagut de completar els 2.150 metres de pista per poder optar als 6.000€ de la dotació. Dolina Des Plaines s’ha imposat i d’aquesta manera s’ha rescabelat de la segona posició de l’any passat. Ha entrat a meta seguida de Bellino d’Auvrecy i en tercera posició ha quedat Gagneuse d’Or.

Seguint la tradició i abans de començar la carrera, el triomfador de l’any passat, Jaragadi CL, ha desfilat amb la manta de guanyador seguit de tots els participants d’enguany, que s’han anat presentant al públic un per un.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca