Deportes
Nuevo convenio con la Federación Balear de Trot para promover este deporte en Mallorca durante el 2023

Nuevo convenio con la Federación Balear de Trot para promover este deporte en Mallorca durante el 2023

Actualizado el 04/03/2023 09:15                Compartir

Aquest divendres s'ha materialitzat la firma del conveni entre l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca i la Federació Balear de Trot –organisme autònom dependent del Consell de Mallorca- amb l'objectiu de promoure l'esport del trot a l'illa.

La signatura d'aquest conveni a la qual han participat la presidenta del Consell, Catalina Cladera i el president de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata, permetrà el desenvolupament de les carreres de cavalls als hipòdroms de Son Pardo i Municipal de Manacor.

Cladera ha assenyalat que "la signatura d'avui ratificam l'aposta del Consell de Mallorca pel desenvolupament de l'hípica, especialment del trot" i ha remarcat que el trot "és un esport molt arrelat a Mallorca, com es pot veure en el fet que enguany se celebra el 90è el Gran Premi Nacional del Trot".

El conveni també inclou l'organització de curses de trot, consistent en la concessió i pagament dels premis i trofeus, amb els corresponents arbitratges, el control de pràctiques il·legals i foment del benestar animal mitjançant la lluita contra l'administració de substàncies dopants, i el premi i trofeu del Gran Premi Nacional.

El període de l’acord de col·laboració finalitza el 30 de setembre de 2023.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca