Deportes
El Polideportivo Sant Ferran acoge actividades de tres federaciones baleares y actividad deportiva de carácter social

El Polideportivo Sant Ferran acoge actividades de tres federaciones baleares y actividad deportiva de carácter social

Actualizado el 18/06/2022 13:15                Compartir

Avui el Poliesportiu Sant Ferran del Consell de Mallorca viu una activitat esportiva intensa. Les instal·lacions, renovades recentment, acullen un curs de l’escola d’entrenadors de la Federació de Futbol de les Illes Balears, els entrenaments de les seleccions de la Federació Balear de Natació, concretament en les modalitats de natació sincronitzada i waterpolo, i de la Federació Balear de Voleibol.

El camp de futbol també rep tres grups que practiquen esport adaptat de caire social i formatiu-integrador, amb equips procedents de la Fundació Mallorca Integra, que treballa amb persones amb diversitat funcional; de la Fundació Reial Mallorca, en què participen clubs professionals que compten amb equips de discapacitat intel·lectual, i que disputaran un partit entre la selecció de participants de programes socials de la Fundació i l’equip Genuine RCD Mallorca. A aquests, cal afegir les activitats esportives que duen a terme diferents membres de l’organització Projecte Home, que permet facilitar la millora de l’estat físic, psicològic i social del col·lectiu que integra els seus programes.

Sant Ferran és la seu d’Esports del Consell de Mallorca, un espai esportiu en què aquestes entitats tenen preferència d'ús quan es tracta del foment de l’esport base. Les instal·lacions han estat reformades progressivament des de 2020, amb un projecte de millora que, en les dues primeres etapes, ha comptat amb una inversió de gairebé 520.000 euros per millorar vestidors i banys; sistemes de reg i hidrants; la instal·lació de plaques fotovoltaiques; pintura de pistes i altres zones polivalents; la renovació íntegra del camp de futbol 11, 7 i de rugbi; l’adequació de les places d’aparcament del poliesportiu, i un control digitalitzat d’accés a les instal·lacions.

800 usuaris diaris a Sant Ferran

El Poliesportiu Sant Ferran, ubicat al carrer de l’Uruguai, a Palma, és una instal·lació esportiva propietat del Consell de Mallorca, que actualment disposa de camp de futbol, pistes, piscina descoberta i un pavelló interior, i està oberta a federacions, clubs i altres entitats, amb els quals manté acords d’ús. Les instal·lacions estan subjectes al lloguer per part d’entitats esportives, centres escolars i associacions.

En la temporada 2022-23, l’espai rebrà una mitjana de 800 persones usuàries al dia procedents de deu federacions, 12 clubs, 32 entitats esportives i 4 centres educatius.

movi

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca