Deportes
Un nou web d’Esports al servei de la ciutadania de Mallorca

Un nou web d’Esports al servei de la ciutadania de Mallorca

Actualizado el 29/06/2020 11:11                Compartir

El Consell de Mallorca, a través dels departaments de Presidència (Direcció Insular de Modernització) i Turisme i Esports ha posat en marxa un nou web d'Esports adaptat a les funcionalitats de la institució amb la voluntat de millorar el servei que presta a les federacions i entitats esportives i als ciutadans i ciutadanes de l’illa.

Així, el web https://esports.conselldemallorca.cat/, inclou el Catàleg de Serveis de la Direcció Insular d'Esports i ofereix informació actualitzada sobre subvencions i un calendari complet d'activitats. A més, facilita les gestions en línia, que passen a estar centralitzades a la Seu electrònica. Això agilitarà l’accés als tràmits a l'hora de fer inscripcions o sol·licitar ajuts econòmics.

Així mateix, el microlloc quedarà enllaçat a les xarxes socials, amb la qual cosa les famílies, esportistes i entitats podran accedir amb facilitat als àlbums de fotos de cada diada o jornada. D’aquesta manera es promou la proximitat de la institució amb la ciutadania.

Apartats

El web d'Esports inclourà blocs de contingut: les «Activitats», destinades a la ciutadania i a les entitats públiques i privades; i els serveis que dona la Direcció Insular d'Esports en els àmbits de «Medicina Esportiva» i al poliesportiu «Sant Ferran». Dins del bloc «Activitats» es troben la majoria dels serveis i activitats que el Consell duu a terme en l'àmbit de la promoció esportiva en l'esport base i comunitari- familiar:

• «Esport en edat escolar»: programes adreçats a centres educatius, ajuntaments, clubs, associacions i altres entitats. Inclou lligues no federades, diades esportives municipals, xerrades i tallers entorn als valors de l'esport impartits per clubs col·laboradors i esportistes d'elit.
• «Esport escolar federat»: subvencions destinades a federacions esportives, clubs, i ajudes per a esdeveniments esportius.
• «Esport per a tothom»: activitats en família de promoció ludicoesportiva i reconeixements esportius.
• «Observatori Esportiu de Mallorca»: pla de formació i orientació esportiva.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca