Sociedad

Miquel Ensenyat coneix de primera mà el Banc d'Aliments de Mallorca

Miquel Ensenyat coneix de primera mà el Banc d'Aliments de Mallorca

Actualizado el 08/02/2019 12:50                Compartir

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, juntament amb la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha visitat avui dematí les instal·lacions de la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca.

Durant la seva visita a la seva seu, a Palma, el president i la consellera han estat acompanyats pel president d'aquesta Fundació, José Falcó, el qual els ha explicat de primera mà el funcionament d'aquesta entitat que, des de 1995, treballa per poder repartir aliments de manera gratuïta a les famílies més necessitats.

Aquesta tasca la duu a terme gràcies sobretot a la feina dels voluntaris que col·laboren en la Fundació i que participen activament en campanyes de recollida com «la gran recollida», amb la qual es va finalitzar el 2018 i que va suposar aconseguir 115.000 quilos d'aliments per a distribuir entre els més desfavorits.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca