Política
Pere Joan Pons ha sido elegido presidente de la Comisión de Asuntos Económicos de la OSCE

Pere Joan Pons ha sido elegido presidente de la Comisión de Asuntos Económicos de la OSCE

Actualizado el 08/07/2021 12:54                Compartir

El diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, qui també és el president de la delegació parlamentària espanyola a l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE), ha estat nomenat president de la Comissió d’Assumptes Econòmics, Científics, Tecnològics i Mediambientals de l’Assemblea Parlamentària de la citada organització.

“La delegació espanyola i el Grup Parlamentari Socialista tenim motius per alegrar-nos, perquè podrem tenir una presència més visible en aquesta Assemblea Parlamentària”, ha expressat el diputat, qui també és el portaveu socialista a la Comissió Mixta de la Unió Europea.

“L’OSCE, després d’un any molt difícil, i com estan fent altres moltes organitzacions, està tornant de manera progressiva a la normalitat, amb reunions i debats importants sobre cooperació i seguretat durant aquesta sessió d’estiu”, ha celebrat Pons.

El socialista també ha destacat que “tendrem l’oportunitat d’elegir al capdavant de l’Assamblea Parlamentària a una dona, que permetrà millorar i augmentar la paritat a l’OSCE”.

L’OSCE, Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa, la conformen 57 estats d’Europa, Àsia central i Amèrica del nord, i és l’organització de seguretat regional més gran del món.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca