Política

MÉS per Mallorca exigeix a Cladera una reunió urgent de seguiment del Pacte del Consell

MÉS per Mallorca exigeix a Cladera una reunió urgent de seguiment del Pacte del Consell

Actualizado el 13/08/2022 08:38                Compartir

MÉS per Mallorca ha exigit avui a la presidenta del Consell, la socialista Catalina Cladera, la convocatòria d'una reunió urgent de seguiment de Pacte de la institució insular. En aquesta reunió Més per Mallorca posarà sobre la taula les qüestions que han provocat aquesta situació després de l'aprovació de l'acord per tal destinar 1,8 milions d'euros al Reial Mallorca a través de la Fundació Mallorca Turisme per tal que el club promocioni l'illa amb la marca Visit Mallorca.

El secretari general i candidat de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha traslladat a Cladera el malestar de la formació ecosobiranista i li ha demanat que aclareixi amb qui vol governar, si amb MÉS o amb el PP.

Des de MÉS lamenten que el conseller Andreu Serra i la presidenta Cladera hagin tirat endavant amb els vots a favor del PSIB, PP, Cs, El PI i Vox, el conveni entre el Reial Mallorca i la Fundació Mallorca Turisme, sense tenir en compte l'opinió dels seus socis de govern a la institució insular (MÉS i Podem), els quals es varen posicionar en contra, ja que consideren que es tractava d'una estratègia de promoció turística que no va en la línia d'un model de turisme sostenible.

En aquest sentit, recorden que el conveni inclou diverses accions de promoció i publicitat relacionades amb l'equip mallorquinista, tant al mercat espanyol com en l'internacional a través del pagament d'1,8 milions d'euros finançats per part del Govern, Ajuntament de Palma i Consell de Mallorca.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca