Política
Dalmau, Fernández, Truyols, Sansó, Gamundí, Mascaró, Triay i Marí, nous diputats i diputades del Grup Parlamentari Socialista

Dalmau, Fernández, Truyols, Sansó, Gamundí, Mascaró, Triay i Marí, nous diputats i diputades del Grup Parlamentari Socialista

Actualizado el 12/07/2019 09:17                Compartir

8 nous diputats i diputades han promès el seu càrrec per passar a formar part del Grup Parlamentari Socialista, durant la solemne sessió d’obertura de la X legislatura que s’ha celebrat al Parlament de les Illes Balears.

Per Mallorca, han pres possessió els diputats Juli Dalmau, Ares Fernández, Pilar Sansó, Maria Antònia Truyols i Beatriu Gamundí, per Menorca Joan Mascaró i Irene Triay i per Eivissa Jordi Marí.
Els nous diputats i diputades han assumit la seva nova responsabilitat després de les renúncies de Iago Negueruela, Martí March, Patricia Gómez, Isabel Castro i Antoni Morante per Mallorca, Ramon Roca per Eivissa i Marc Pons i Elena Costa per Menorca. Totes les renúncies s’han produït per poder dedicar-se a les seves funcions executives al Govern de les Illes Balears i a altres institucions.

A més a més, el Grup Parlamentari Socialista ha votat a favor de la designació dels dos senadors autonòmics.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca