Part Forana

Llorenç Galmés: “Es inadmisible que la comarca del Migjorn siga sin parque de bomberos; está en juego su seguridad”

Llorenç Galmés: “Es inadmisible que la comarca del Migjorn siga sin parque de bomberos; está en juego su seguridad”

Actualizado el 18/09/2019 14:19                Compartir

El conseller i portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha incidit, aquest dimecres davant els mitjans de comunicació, que "és inadmissible que la comarca del Migjorn de Mallorca segueixi sense parc de bombers perquè està en joc la seva seguretat". En aquest sentit, Galmés ha explicat que "en el ple de demà dijous interpelarem al conseller d 'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom Martínez, precisament perquè doni els detalls de quan tenen prevista començar a construir les noves instal•lacions dels bombers a Santanyí i per a que ens digui quan preveuen obrir-les d'una vegada".

El portaveu dels populars al Consell ha argumentat que "el Pacte s'ha passat més de quatre anys fent política només de titulars; intentant fer creure que obriria l'històricament reivindicat parc de bombers per tota la zona del Migjorn però, al final, res de res ".

A més, Llorenç Galmés, que ha donat compte de les preguntes, mocions i interpel•lacions que farà el Grup Popular en el ple de demà, ha recalcat, també, que "proposarem al departament de Carreteres del Consell que comenci ja amb el projecte de la Ronda de s 'Alqueria Blanca". Pel que ha explicat que "durant la tramitació de l'adaptació de les Normes Subsidiàries (NNSS) de Santanyí per al Pla Territorial de Mallorca, l'Ajuntament ja va fer un traçat en rústic per a aquesta ronda que, reclamarem, que es comenci a construir abans que acabi l'any".

"L'anterior responsable de Carreteres, la senyora Mercedes Garrido, ha informat a l'Ajuntament de Santanyí que aquest projecte no havia d'estar en les NNSS, que era competència seva però, dos anys després, seguim esperant notícies", ha lamentat Galmés.

Amb tot, incideix en que "és més que evident el reiterat càstig polític del Pacte a la comarca del Migjorn de Mallorca; demostrant, així, que la seva gestió és totalment sectària i partidista". "La prioritat de Cladera i Armengol són les zones governades pels socialistes; per als municipis en què governam nosaltres, tot són excuses, pegues i problemes".


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca