Ibiza

Educació incrementarà el preu de la licitació dels projectes que han quedat deserts a centres educatius d'Eivissa

Educació incrementarà el preu de la licitació dels projectes que han quedat deserts a centres educatius d'Eivissa

Actualizado el 19/11/2018 16:39                Compartir

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha visitat avui matí el CEIP Sant Jordi i l'IES Algarb, ambdós al municipi de Sant Josep de sa Talaia, acompanyat de la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez, el director general de Planificació i Centres, Antoni Morante, i la delegada d'Educació a Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer.

March ha recordat que aquestes visites "responen al que hem fet des de l'inici de la legislatura, es tracta de visites ordinàries que ens permeten copsar la realitat del dia a dia dels centres educatius".

A més, March, a preguntes dels periodistes ha explicat que s'està treballant en millorar econòmicament les licitacions desertes a centres educatius d'Eivissa per afavorir la seva adjudicació. En el cas del Conservatori, March ha afirmat que no hi ha hagut cap tipus de passivitat en aquest tema, recordant que "es va començar assolint un acord extrajudicial, que ha suposat mes de 400 mil euros, sense resoldre això no es podia avançar en la millora dels problemes del centre". "Després" ha afegit "s'ha fet el projecte i s'ha licitat dues vegades. Ara es tornarà a licitar amb un increment de preus amb la qual cosa esperam que es resolguin d'una vegada els problemes que té el Conservatori actualment".

Aquesta tarda, el conseller presidirà l'acte de lliurament dels premis a l'esforç personal i rendiment acadèmic excel·lent a 101 alumnes d'Eivissa i Formentera.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca