Economía

El SOIB entrevista 65 persones per cobrir 15 llocs de feina al sector nàutic

Actualizado el 15/03/2019 07:00                Compartir

El Servei SOIB Empreses, juntament amb l’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, ha dut a terme un procés d’intermediació laboral per a 12 d’empreses del sector nàutic, que han ofert 15 llocs de feina a les Illes Balears. Un total de 65 persones han presentat avui la seva candidatura.

El SOIB ha estat l’encarregat de realitzar el procés de preselecció i, en alguns casos la selecció final dels candidats, en el marc del VII Congrés Nàutic que s’està celebrant els dies 14 i 15 de març al Palau de Congressos de Palma.

Durant 2018 el SOIB va oferir més de 1.300 llocs de treball mitjançant processos de selecció o job days, i es preveu que en aquest primer quadrimestre de l’any la xifra ja superi els 1.000 llocs oferts.

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca