Economía

43 treballadors de més de 35 anys s’incorporen al Consell de Mallorca i a l’IMAS

43 treballadors de més de 35 anys s’incorporen al Consell de Mallorca i a l’IMAS

Actualizado el 05/02/2019 17:03                Compartir

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha donat avui la benvinguda als 43 treballadors i treballadores que han estat contractats per la institució insular a través del programa SOIB Visibles 2018, dirigit al col·lectiu d'aturats de més de 35 anys.

SOIB Visibles permet a entitats locals com ajuntaments o consells, contractar persones aturades de llarga durada, perquè executin obres i serveis d'interès general o social Com a novetat, aquesta convocatòria 2018 s'executa en dos períodes de 6 mesos (1 any), en la primera fase primer s'han contractat 40 persones i en aquest segon període 43.

El president del Consell Miquel Ensenyat ha destacat que amb aquest programa “donen una nova oportunitat a un dels segments de la població més vulnerables i que més necessiten el suport de les institucions”. Aquestes subvencions permeten realitzar contractes de sis mesos de durada i sufragar els costos salarials, incloses les cotitzacions a la Seguretat Social. Així mateix, s'afavoreix l'adquisició d'experiència professional i la reinserció al mercat laboral mitjançant el suport de l'orientació laboral, amb l'objectiu final de millorar l'ocupabilitat del col·lectiu al qual va dirigida.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca