Cultura
Els 24 preludis de Chopin a
sonaran a la Cartoixa de
Valldemossa aquest diumenge

Els 24 preludis de Chopin a sonaran a la Cartoixa de Valldemossa aquest diumenge

Actualizado el 12/08/2023 12:42                Compartir

El jove i talentós pianista alemany Anton Gerzenberg actuarà aquest diumenge 13 d’agost al Claustre de la Cartoixa de Valldemossa en el segon concert de la quaranta-tresena edició del Festival Chopin. El pianista interpretarà els 24 preludis que Frederic Chopin va compondre a Mallorca, en una nit que promet ser inoblidable. A més, també tocarà tres estudis de György Ligeti elaborats en commemoració del centenari del naixement del compositor polonès, i també s’estrenarà un preludi de Carme Fernández Vidal.

Gerzenberg, començà la seva carrera internacional el 2021, quan va guanyar el Primer Premi al 15è Concurs Géza Anda de Zuric. A més, ha actuat a nombrosos escenaris importants del món com la Tonhalle de Zurich, Elbphilharmonie d’Hamburg, KKL de Lucerne, el Wiener Konzerthaus, Victoria Concert Hall de Singapur, National Concert Hall de Taiwan, i amb orquestres importants com la Tonhalle Orchestra Zürich, la Lucerne Symphony Orchestra, Musikkollegium Winterthur, el Wiener Symphoniker.

El concert començarà a les 21.30 h, i les entrades es poden adquirir al portal ticketib.com.

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca