Cultura
Docents reunits a Sineu veuen urgent l'aprovació dels estatuts del Col.legi Professional de Docents de les Illes Balears

Docents reunits a Sineu veuen urgent l'aprovació dels estatuts del Col.legi Professional de Docents de les Illes Balears

Actualizado el 07/05/2023 12:02                Compartir

La Comissió 10 anys de l'Assemblea de Docents s'ha reunit a Sineu deu anys després de la vaga indefinida en un acte en què han participat a una taula rodona representants de Feminisme a l’Escola, Xarxa contra la Segregació Escolar a Palma, Associació Professional de Docents d’Eivissa i Signants del Manifest sobre l'Adoctrinament a les Aules.

A continuació, hi ha hagut una xerrada i debat sobre el rumb del nostre sistema educatiu, en especial en referència a la implantació de la LOMLOE i la greu situació de l’ús social del català.

Finalment, s'ha abordat l'assumpte de la creació del Col.legi Professionals de Docents de les Illes Balears.

Tot i que la seva aprovació va tenir lloc al Parlament de les Illes Balears el mes de gener de 2019 i els primers estatuts presentats el mes de juny del mateix any, a dia d'avui i després de diverses modificacions d'aquests estatuts, encara no han estat aprovats pel Govern.

És per això que els assistents han decidit emprendre una sèrie d'accions per a què l'Administarció publiqui els estatuts al BOIB i permeti així que permeti que el Col.legi sigui una realitat abans que acabi aquesta legislatura.

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca