Cultura

Fira del Llibre de Palma, del 27 de maig al 5 de juny

Fira del Llibre de Palma, del 27 de maig al 5 de juny

Actualizado el 20/05/2022 12:56                Compartir

La Fira del Llibre de Palma, organitzada pel Gremi de Llibreters amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell i les àrees de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma, totes elles gestionades per MÉS, tornarà el pròxim cap de setmana al Passeig del Born per celebrar el seu 40è aniversari.

La cita tendrà lloc del 27 de maig al 5 de juny, on 19 llibreries del Gremi de Llibreters de Mallorca ompliran el Passeig del Born de Palma amb un centenar d’activitats programades. MÉS per Mallorca reivindica aquesta fira com una aportació essencial per al foment de la lectura, i la seva difusió entre totes les capes de la població. Per aquest motiu, tant les àrees de Cultura i de Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma com el Departament insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística hi participaran activament amb caseta pròpia.

El suport d’aquestes dues institucions cerca “donar continuïtat a un projecte amb 40 anys d'història que és fonamental per al sistema cultural de Mallorca”, explica la vicepresidenta i consellera insular Bel Busquets. Qui ha agraït la feina dels llibreters i també ha destacat “que el Gremi de Llibreters ofereixi aquest servei d'assessorament, de trobada, de recomanacions i de múltiples activitats durant tot l'any”.

Per la seva banda, el regidor d'Educació i Política Lingüística de Palma, Llorenç Carrió, ha remarcat el fet que aquest esdeveniment pugui celebrar-se en el passeig del Born, "un espai idoni perquè tota la ciutadania pugui acostar-se i gaudir del món del llibre". "És essencial per a convertir la ciutat en un espai amb activitat i cultura", ha conclòs.

movi

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca