Cultura

La Mostra d'Arts Escèniques més participativa arriba a Santa Eugènia entre el 22 i el 27

La Mostra d'Arts Escèniques més participativa arriba a Santa Eugènia entre el 22 i el 27

Actualizado el 20/07/2019 14:54                Compartir

Durant la presentació, Busquets ha destacat el fet que sigui ja la vintena edició d'una mostra que va començar essent només de teatre i que ha crescut tant en públic com amb modalitats artístiques amb el pas dels anys. Segons la consellera insular, part de l'èxit rau en el fet que "és un esdeveniment en què públic, artistes i creadors interactuen en una experiència artística propera".

Busquets ha fet un paral•lelisme entre la Mostra, que omple d'art i cultura cada racó del poble, amb la intenció del departament que dirigeix de fer arribar l'art, en totes les disciplines, a tots els racons de Mallorca.

El batle Santa Eugènia, Pep Lluís Urraca, ha agraït la implicació de totes les persones que viuen al poble per aconseguir que la Mostra sigui una realitat i hagi aconseguit arribat a la vintena edició. "Sense aquesta implicació no hauríem arribat a tantes edicions, com tampoc ho haguéssim fet sense el suport institucional del Consell de Mallorca", ha dit Urraca.

Precisament, la participació dels veïnats del municipi ha estat un dels aspectes que més han destacat els organitzadors de la Mostra. Així mateix, el director de la Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia, Mateu Canyelles, també ha explicat que l'edició d'enguany "serà la més participativa" i ha destacat la inclusió de tallers al programa en què se cerca la participació de la ciutadania i els resultats dels quals formaran part de la mostra.

Segons ha ressaltat Canyelles, una de les novetats enguany és l'Espai Sa Mostra, epicentre tot i que les arts escèniques seguiran omplint diferents racons del municipi.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca