Actualidad

El Consell disposa del primer Pla d’ordenació de recursos humans

El Consell disposa del primer Pla d’ordenació de recursos humans

Actualizado el 06/06/2019 13:15                Compartir

El Consell de Mallorca ja disposa del Pla d’ordenació de recursos humans (PORH) per primera vegada en la història de la institució insular. Aquesta normativa afecta tot el personal del Consell de Mallorca, de l’Agència de Defensa del Territori i de l’IMAS (Institut Mallorquí d’Afers Socials).

El PORH té com a finalitat incorporar criteris de racionalitat i d’eficàcia a la gestió de la institució mitjançant la planificació dels recursos humans i establir els criteris per determinar la mobilitat, l’ingrés, la selecció i la provisió de llocs, promoció interna i de funcionarització.

Així mateix, el pla pretén millorar els serveis a la ciutadania dotant de personal el Consell de Mallorca, a més d’implantar un pla d’estabilitat i un pla d’equilibri per gestionar l’ingrés a través del sistema d’oposició, concurs oposició i la creació d’ocupació, la promoció interna i el concurs de trasllats.

Entre les mesures també preveu reduir la temporalitat a menys d’un vuit per cent, fet que permetrà una millor planificació i adequació del personal de la institució. A més a més, impulsa l’actualització permanent dels professionals i anima els empleats públics a millorar la qualitat de serveis que presten a la ciutadania.


Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca