Cultura | Inca
El còmic balear exhibeix la seva obra més internacional a Inca

El còmic balear exhibeix la seva obra més internacional a Inca

Actualizado el 15/04/2014 13:43                Compartir

Fins a 30 obres originals de còmics tan aclamats com X-Men, Wolverine, Catwoman, Hawkeye o Justice League podran ser contemplades del 16 d’abril al 16 de maig al Centre d’Art Sa Quartera d’Inca. L’exposició “Herois. Els autors de les Illes Balears al mainstream americà”, organitzada per l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) i comissariada per Juan Roig, mostra l’obra dels artistes illencs Paco Díaz, Guillem March i Tomeu Morey. “Herois” torna a Mallorca després d’haver passat amb èxit fa unes quantes setmanes per La Massana Còmic, el punt de trobada als Pirineus dels amants del còmic, que enguany ha celebrat la seva divuitena edició.

El director de l’IEB, Antoni Vera, ha destacat el paper que tenen els tres autors illencs en la difícil indústria del còmic als EUA, especialment a les mítiques editorials Marvel i DC Comics. “Són autors reconeguts, amb premis a fires i festivals internacionals i que demostren amb la seva feina la bona salut del còmic balear”, ha assegurat Vera.

L’IEB ha editat el catàleg sobre l’exposició “Herois. Els autors de les Illes Balears al mainstream americà”, que es pot adquirir al Centre de Publicacions de l’IEB (c. de la Protectora, 10, local 11, Palma) o a través de <ieb.caib.es/publicacions>.

Comentarios

Ahora en portada
Noticias Mallorca